NEO סושי ברהקונספט מאחורי העיצוב

ברים ומסעדות נבנים במידה רבה על החוויה שהם מייצרים. השאלה אם בר יהיה ריק או מלא, נקבעת במידה רבה על האווירה שבו,
שלה אחראיים 2 מרכיבים עיקריים: האנשים שמאיישים אותו, והעיצוב שלו.

עיצוב הוא לא בחירת אוסף אלמנטים יפים ושילובם זה לצד זה, אלא הבנה מהו הקונספט של המקום, ואילו מרכיבים יביאו אותו לידי ביטוי.
במקרה הזה, חיפשנו קונספט של בר אירופאי קלאסי, קצת כמו בר של מלונות יוקרה או מועדונים בחו"ל.
משהו שהוא אלגנטי ומעודן מצד אחד, נועז וייחודי מצד שני, ויוקרתי מצד שלישי.

חלק משמעותי מאד ביישום של הקונספט הזה בשטח הוא המשטחהבר עצמו, שסביבו הכל נבנה. אליו מתאימים את התאורה, הריהוט ויתר האלמנטים.

כדי לממש את הקונספט השתמשנו במשטח אבן טבעית מסוג גרניט שנקרא Orinoco. מדובר במשטח ייחודי מאד וקשה להשגה, שמיובא מברזיל,
בעל צבעים עזים והמון תשוקהקצת כמו תכשיט יוקרתי. הוא נבחר בעזרת הדמיות חכמות, וגבר על מגוון אינסופי של פלטות שיש מרהיבות אחרות.

כמו שניתן לראות, המשטח מתכתב עם הבר שעשוי ממתכת שחורה ונגיעות של פליז. מעבר לנוכחות שלו הוא גם הוא חזק מאד, עמיד לכתמים ולפגיעות.
אלו הופכים אותו למתאים ביותר לברגם מבחינת התחזוקה, וגם מבחינת המראה היוקרתי שלו שבולט ממש כמו יהלום בשרשרת, ומביא את המועדון הזה למקום מאד מיוחד.

צילום: יואב פלג

עיצוב: ירון יפתח בן גרא אדריכלות ועיצוב פנים

ביצוע עבודות שיש: EVEN אלי ונתי

4.7/5 - (12 votes)